Ja, Izabella

Želje mi se baš i ne ispunjavaju...

izabella | 14 Mart, 2012 23:37

  • Želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo.. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put.. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu... :)
  • BALASEVIC

Ja...

izabella | 09 Mart, 2012 18:15

... ♥Kažu da sam se promjenila, nisam više onakva kakva sam bila? U pravu su. Drugačija sam. Ne mislim da sam gora, naprotiv, bolja sam od mnogih koji mi sude. Kažu da sam drska? Nisam, samo ne dam da me gaze. Kažu da sam bezobrazna? Nisam, samo udarce istom mjerom vraćam. I opet ne valjam. Kažu da sam izgubila dijete u sebi? Nisam, samo ga više ne pokazujem svima. Podigla sam zidove,... i do najboljeg dijela mene sada stižu samo najbolji. Ostali neka samo stoje iza zidova..♥ ♥ ♥..

taman nam godina zivot da smirimo...

izabella | 05 Mart, 2012 02:25

 
 
KAKO SE NE DA SRECI UVEK ZAMALO...

ljubavi..

izabella | 29 Decembar, 2011 02:25

"Sve prave ljubavi su tajne"
Znate prijatelji, svaka velika ljubav ima onaj jedan bitan datum,onu jednu bitnu pjesmu,ono magicno mjesto i onu jednu osobu uz koju ste tog datuma uz tu pjesmu u tim rukama bili najsretnija osoba na svijetu...sjetite se tog datuma uz tu pjesmu te velike ljubavi,sklopite oči,udahnite duboko,oprostite im opet sve loše i dobre dane,pa onda otvorite oči i nasmiješite se životu koji vas čeka...jer velike ljubavi zaslužuju da ih se sjetite samo zato što su bile velike...jer velike ljubavi i služe tome da vam otmu uzdah kad ih se sjetite...

veceras,dame biraju..

izabella | 13 Novembar, 2011 17:58


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 22 23  Sledeći»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb